x.boyyyمن خیلی توی نت گشتم دنبال اینکه کدوم موسسه بهتره. اما هرکس یه چیزی میگه . به نظرتون کدوم موسسه بهتره از همه نظر یعنی آزمون و بسته آموزشی و مشاوره و همه چی .
و بعضیا میگن بهتره برنامه های یه موسسه رو دنبال کنی یعنی جزوه و آزمون و همه رو از یه جا بگیری بعضیا هم میگن تلفیقی کار کنی بهتره .
اگه تلفیقی بهتره چجوری تلفیقش کنیم . یعنی آزمون کجا بهتره و بسته آموزشی و جزوه کجا ؟
(به قیمت ها کار ندارم . لطفا در مورد کیفیت توضیح بدید )
ممنون
Extra_Barootiسلام دوست عزیز .
به نظر من به طور مطلق نمیشه نظر داد
شما همین کنکور کارشناسی رو در نظر بگیر ! یادت هست که چند تا موسسه وجود داشت ؟ قلم چی - گزینه2 - مرآت - سنجش و اخیرا هم که گاج و . . . . . ! خب هر کدوم اینها یک سری مزیت داشتن و یک سری معایب !
مثلا هیچ کدوم از اینها جامعه آماری سنجش رو نداشتن (واسه همین شرکت توی آزمون های سنجش برای دونستن جایگاهت
نسبت به بقیه به همه داوطلب ها توصیه می شد ) ولی در عوض کیفیت سوال های سنجش بسیار پایین بود !
و یا مثلا همسنگ ترین سوالات با کنکور سراسری رو آزمون های گزینه2 داشت و هنوز هم داره اما بجاش برنامه ریزی قلم چی خیلی خوب بود !
و . . . . . .
واسه همینه که میگم در مورد کنکور کارشناسی ارشد هم حتما یه چنین وضعیتی وجود خواهد داشت ! بهتره که آدم وضعیت خودش رو خوب بدونه و با توجه به اون بهترین گزینه رو انتخاب کنه !
reza_joon دوستان اگر کمی در سایت گشت و گذار کنند مطالب بسیار به درد بخوری میتوانند پیدا کنند
به این لینک بروید
www.civil-eng.ir/forum/forum-f40/topic-t198.html x.boyyyمطالبی که فرمودید درست اما یه جمع بندی بکنید و نظر کلیتون رو بگید . با توجه به همون مزایا و معایب که میگید . ممنون
hoseinmirzaeeدر پایین هر صفحه قسمتی هستش به نام { RELATED_TOPICS } که تاپیک های مشابه را مشخص می کند .
قبلا در این مورد بحث شده بسته های موسسات جامع و کامل نیست پیشنهاد می کنم در یکی از آزمون های آزمایشی شرکت کنید و از جزوات و گلچین کتاب های انتشارات مختلف استفاده کنید .
برای آزمون پارسه یا سنجش مناسب هستند که سنجش هزینه ی کمتری نسبت به پارسه دارد اما پارسه منظم تر است و برای کتاب هم انتشارات مختلفی هستند و لیست بهترین کتاب ها هم در سایت قرار داده شده که میتونید جستجو کنید و تهیه کنید .
4634564 سلام پیشنهاد می کنم در کنار کتاب جزوه هم تهیه کنی چون کتاب درسنامه قوی نداره و جا داره از مهندس میرزایی تشکر کنم به خاطر ایجاد فروشگاهی که ما شهرستانیها هم بتونیم جزوات اساتید کنکوری تهران را داشته باشیم واقعا دست مریضاد مهندس
x.boyyyممنونم از تک تکتون .
Extra_Barootiهمین طور که اشاره شد قبلا و توی topicهای مشابه در مورد این موضوع بحث شده .مراجعه کنید و نظرات دوستان رو بخونید.
اما اگه میخواین دقیقا 1جواب بگیرید نظر من سنجش هستش ! که البته نه آزمون قوی و همسنگ با سراسری داره و نه درسنامه های قوی !!! اما بزرگترین جامعه آماری رو داره که به نظر من مهم ترین چیز در آزمون آزمایشی هستش !
خواهش میکنم