تالار و انجمن مهندسی عمران | مشاوره رایگان آزمون کنکور کارشناسی ارشد عمران | دانلود جزوه ، آزمون آزمایشی پارسه ،سوالات و پاسخ تشریحی کنکور کارشناسی ارشد عمران سراسری و آزاد

مهمان گرامي به تالار مهندسي عمران خوش آمديد لطفا براي استفاده از تمامي امکانات سايت عضو شويد عضویت در سایت بسیار آسان و نهایتا 30 ثانیه از وقت شما را می گیرد

[امروز جمعه 29 اردیبهشت 1391, 12:38 pm]

نام کاربري:
کلمه عبور:
مرا در هر بازديد به ياد داشته باش !
من کلمه عبورم را فراموش کرده ام !

فروش جزوات کنکور آزمون کارشناسی ارشد مهندسی عمران فروش جزوات آزمون نظام مهندسی نظارت محاسبات

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: چه موسسه ای برای کنکور ارشد عمران بهتره؟
پستارسال شده در: شنبه 15 آذر 1387, 1:21 am 
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت: دوشنبه 26 بهمن 1388, 9:34 pm
پستها: 1204
سپاسگذاری کرده اید: 338 مرتبه
سپاسگذاری شده:
248 مرتبه در 188 پست

x.boyyy

من خیلی توی نت گشتم دنبال اینکه کدوم موسسه بهتره. اما هرکس یه چیزی میگه . به نظرتون کدوم موسسه بهتره از همه نظر یعنی آزمون و بسته آموزشی و مشاوره و همه چی .
و بعضیا میگن بهتره برنامه های یه موسسه رو دنبال کنی یعنی جزوه و آزمون و همه رو از یه جا بگیری بعضیا هم میگن تلفیقی کار کنی بهتره .
اگه تلفیقی بهتره چجوری تلفیقش کنیم . یعنی آزمون کجا بهتره و بسته آموزشی و جزوه کجا ؟
(به قیمت ها کار ندارم . لطفا در مورد کیفیت توضیح بدید )
ممنون

Extra_Barooti

سلام دوست عزیز .
به نظر من به طور مطلق نمیشه نظر داد
شما همین کنکور کارشناسی رو در نظر بگیر ! یادت هست که چند تا موسسه وجود داشت ؟ قلم چی - گزینه2 - مرآت - سنجش و اخیرا هم که گاج و . . . . . ! خب هر کدوم اینها یک سری مزیت داشتن و یک سری معایب !
مثلا هیچ کدوم از اینها جامعه آماری سنجش رو نداشتن (واسه همین شرکت توی آزمون های سنجش برای دونستن جایگاهت
نسبت به بقیه به همه داوطلب ها توصیه می شد ) ولی در عوض کیفیت سوال های سنجش بسیار پایین بود !
و یا مثلا همسنگ ترین سوالات با کنکور سراسری رو آزمون های گزینه2 داشت و هنوز هم داره اما بجاش برنامه ریزی قلم چی خیلی خوب بود !
و . . . . . .

واسه همینه که میگم در مورد کنکور کارشناسی ارشد هم حتما یه چنین وضعیتی وجود خواهد داشت ! بهتره که آدم وضعیت خودش رو خوب بدونه و با توجه به اون بهترین گزینه رو انتخاب کنه !

reza_joon

دوستان اگر کمی در سایت گشت و گذار کنند مطالب بسیار به درد بخوری میتوانند پیدا کنند

به این لینک بروید
www.civil-eng.ir/forum/forum-f40/topic-t198.html

x.boyyy

مطالبی که فرمودید درست اما یه جمع بندی بکنید و نظر کلیتون رو بگید . با توجه به همون مزایا و معایب که میگید . ممنون

hoseinmirzaee

در پایین هر صفحه قسمتی هستش به نام { RELATED_TOPICS } که تاپیک های مشابه را مشخص می کند .
قبلا در این مورد بحث شده بسته های موسسات جامع و کامل نیست پیشنهاد می کنم در یکی از آزمون های آزمایشی شرکت کنید و از جزوات و گلچین کتاب های انتشارات مختلف استفاده کنید .
برای آزمون پارسه یا سنجش مناسب هستند که سنجش هزینه ی کمتری نسبت به پارسه دارد اما پارسه منظم تر است و برای کتاب هم انتشارات مختلفی هستند و لیست بهترین کتاب ها هم در سایت قرار داده شده که میتونید جستجو کنید و تهیه کنید .

4634564

سلام پیشنهاد می کنم در کنار کتاب جزوه هم تهیه کنی چون کتاب درسنامه قوی نداره و جا داره از مهندس میرزایی تشکر کنم به خاطر ایجاد فروشگاهی که ما شهرستانیها هم بتونیم جزوات اساتید کنکوری تهران را داشته باشیم واقعا دست مریضاد مهندس

x.boyyy

ممنونم از تک تکتون .

Extra_Barooti

همین طور که اشاره شد قبلا و توی topicهای مشابه در مورد این موضوع بحث شده .مراجعه کنید و نظرات دوستان رو بخونید.
اما اگه میخواین دقیقا 1جواب بگیرید نظر من سنجش هستش ! که البته نه آزمون قوی و همسنگ با سراسری داره و نه درسنامه های قوی !!! اما بزرگترین جامعه آماری رو داره که به نظر من مهم ترین چیز در آزمون آزمایشی هستش !

خواهش میکنم
کرامات امام هشتم (ع)( السلام علیک یا علی بن موسی الرضا )

مشخصات WWWYIM  
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است

{ RELATED_TOPICS }
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. شما در چه موسسه ی کنکوری برای کارشناسی ارشد عمران ثبت نام کرده اید ؟

hoseinmirzaee

7

1470

جمعه 31 تیر 1390, 6:45 pm

milad_civil_eng نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. کدام موسسه برای آزمون آزمایشی مناسب تر است؟

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

djsaeed

12

3392

چهارشنبه 26 آبان 1389, 11:11 pm

saeed_azsh نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دانلود آزمون های آزمایشی 1 و 2 کارشناسی ارشد عمران موسسه ی عصر دانش با پاسخ تشریحی

hoseinmirzaee

0

1585

چهارشنبه 11 فروردین 1389, 4:08 am

hoseinmirzaee نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پیش نیاز برای خواندن پی و هیدرولیک برای کنکور ارشد

x.boyyy

2

419

شنبه 3 دی 1390, 12:04 pm

x.boyyy نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. راهنمایی برای دانشجوهای سال سوم واسه کنکور ارشد 92 عمران

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

x.boyyy

10

1165

يکشنبه 30 بهمن 1390, 10:21 pm

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. راهنمایی منابع کنکور سراسری ارشد عمران برای قشر ضعیف

hoseinmirzaee

4

3333

شنبه 9 اردیبهشت 1391, 2:41 pm

1690565 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. همه چیز که باید یک داوطلب برای آمادگی کنکور ارشد 91 عمران بداند

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1 ... 9, 10, 11 ]

reza_joon

103

7064

دوشنبه 4 اردیبهشت 1391, 8:40 pm

manidf نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. چه ماشین حسابی بخریم؟ (راهنمایی برای خرید ماشین حساب مهندسی خوب و مناسب برای رشته عمران)

x.boyyy

7

804

دوشنبه 1 اسفند 1390, 6:30 pm

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دانلودجزوه معادلات موسسه پاسارگادمناسب کنکورارشدعمران

hoseinmirzaee

6

2859

سه شنبه 2 شهریور 1389, 6:42 pm

hoseinmirzaee نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دانلودجزوات فوق العاده کنکورکارشناسی ارشدعمران موسسه نصیر

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2, 3 ]

hoseinmirzaee

20

12223

يکشنبه 17 اردیبهشت 1391, 1:32 pm

1690565 نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
style|phpBB|translation|phpbb-seo
وبسایت تخصصی کارشناسی ارشد عمران | پرتال جامع دانشجویان و مهندسین عمران

فروشگاه جزوه | خرید ، فروش جزوات کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران

با کلیک بر روی 1+ مارا در گوگل محبوب کنید :