تالار و انجمن مهندسی عمران | مشاوره رایگان آزمون کنکور کارشناسی ارشد عمران | دانلود جزوه ، آزمون آزمایشی پارسه ،سوالات و پاسخ تشریحی کنکور کارشناسی ارشد عمران سراسری و آزاد

مهمان گرامي به تالار مهندسي عمران خوش آمديد لطفا براي استفاده از تمامي امکانات سايت عضو شويد عضویت در سایت بسیار آسان و نهایتا 30 ثانیه از وقت شما را می گیرد

[امروز جمعه 29 اردیبهشت 1391, 12:26 pm]

نام کاربري:
کلمه عبور:
مرا در هر بازديد به ياد داشته باش !
من کلمه عبورم را فراموش کرده ام !

فروش جزوات کنکور آزمون کارشناسی ارشد مهندسی عمران فروش جزوات آزمون نظام مهندسی نظارت محاسبات

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 20 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: منابع جامع برتر و کنکوری-دانشجویی کدامند؟ برای دانشجوی ترم 4
پستارسال شده در: سه شنبه 1 اسفند 1390, 1:15 am 
عضو جدید
عضو جدید
آفلاين
تاريخ عضويت: سه شنبه 1 اسفند 1390, 12:42 am
پستها: 8
سپاسگذاری کرده اید: 9 مرتبه
سپاسگذاری شده:
1 مرتبه در 1 پست
شغل: دانشجو
مدرک تحصیلی: کارشناسی

میبخشید مجبورم نوشته های قبلیم رو پاک کنم واقعاً ببخشید

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pmncivil در دوشنبه 8 اسفند 1390, 7:12 pm .

مشخصات  
پستارسال شده در: سه شنبه 1 اسفند 1390, 1:41 am 
عضو جدید
عضو جدید
آفلاين
سپاسگذاری شده:
1 مرتبه در 1 پست

دوستان این کتاب هارو تو انجمن پیدا کردم چطورن؟؟ واسه من که از خاک - تحلیل - سیالات هیچی نمیدونم؟؟؟؟؟؟ هیچی هیچیا.. ولی همونطورکه گفتم دلم میخواد بهترین و جامع ترین و روانترین کتاب بازار رو بگیرم اینا چطورن؟؟؟ نکات اضافی و گیج کننده نداشته باشه خواهشاً؟؟؟
مکانیک خاک دکتر جسمانی-مهندس رودی انتشارات گاج یا امیر افشاری ؟؟؟؟ گاج بهتر نیست؟؟؟؟؟؟
برای مکانیک سیالات مکانیک سیالات بهزاد خداكرمي راهيان ارشد چطوره؟
تحليل سازه حقگو انتشارات جهش
مقاوت مصالح عرفانی گاج

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pmncivil در دوشنبه 8 اسفند 1390, 7:18 pm .

مشخصات  
 موضوع پست: Re: منابع جامع برتر و کنکوری-دانشجویی کدامند؟ برای دانشجوی ترم 4
پستارسال شده در: سه شنبه 1 اسفند 1390, 1:47 am 
مدیر سایت
مدیر سایت
آفلاين
تاريخ عضويت: جمعه 27 آبان 1390, 7:48 pm
پستها: 132
سپاسگذاری کرده اید: 70 مرتبه
سپاسگذاری شده:
90 مرتبه در 59 پست

با سلام.
به نظر من واسه تست زدن خیلی زوده چون فراره مطالب.
اما واسه خوندن میتونه از حالا پایه مطالبو کنکور بذاری.
اما بهت توصیه میکنم اگه می خوای تو کنکور موفق بشی این چیزا رو مد نظر قرار بده:
1. به هیچ وجه کتابای کنکوری جایگزین کتاب مرجع تو دروس پایه ای مثل تحلیل (مخصوصا تحلیل 2) نیستن. اما تو خیلی از دروس میتونن کاملا ساپورتت کنن. مثلا خاک سیالات هیدرولیک ...
پس نتیجه اینکه یه نسخه واسه همه درسا نپیچ. راجه بهشون تحقیق کن و ببین باید چه کار کنی.

2. از حالا نه واسه کنکور بخون نه بگو واسه کنکور می خونم. فقط پایه خوندناتو کنکور قرار بده. دلیل حرفم هم اینه که بخوای یا نخوای یه بازه 2-3 ساله واسه کنکور طولای و خسته کنندست. و شاید الان با انرژی شروع کنی ولی جلوتر که بری کم میاری (از نظر روحی خسته میشی) ...
ضمنا توقع اطرافیانت هم میره بالا ازت که این هم استرس ایجاد می کنه واست هم اینکه اگه به هر دلیل موفق نشی ...

3. اینقدر حرص نخور دوست من . خبری نیست . به قول مهندس میرزایی کنکور اصل نیست . (هر شرایطی داشته باشی هم یه جلسه 4 ساعتی رو نباید هدف زندگیت قرار بدی...)
بدون استرس . خیلی محکم از حالا برو جلو . مطمئن باش قبولی. فقط شرطش اینه که اینقد فضا رو واسه خودت سنگین نکنی.
وقتی داشتم پستتو می خوندم رو منم فشار اومد چه برسه به خودت . پس آروم باش و با چشمای باز شروع کن به جلو رفتن .

موفق باشی.

مشخصات  
کاربران زیر از کاربر محترم x.boyyy به خاطر این پست سپاسگذاری کرده اند
pmncivil, naslebartar
پستارسال شده در: سه شنبه 1 اسفند 1390, 1:55 am 
مدیر سایت
مدیر سایت
آفلاين
سپاسگذاری شده:
90 مرتبه در 59 پست

راجع به منابع :

خاک همون گاج رو بخون (دکتر جسمانی) جزوش رو هم از سایت تهیه کن حتما.
سیالات امیر افشاری (سری عمران) رو بخون به همراه جزوه
تحلیل رو به نظر من مرجع بخونی خیلی بهتره. کتاب آقای طاحونی بسیار خوبه . اما اگه اصرار به کتاب کنکوری داری تحلیل آقای صباغیان (سری عمران) عالیه . (جزوشو نیاز نیست بگیری)
مقاومت 2 فکر نمی کنم اصلا تو کنکور بیاد چون تو اکثر دانشگاها درس اختیاریه. بازم حتما دوستان از من اطلاعاتشون بیشتره راهنماییت می کنن.

واسه درسای دیگه این ترمت هم : محاسبات قسمت ماترساشو یاد بگیر (چه با جزوه چه با کتاب چه با کلاس ، خودت میدونی)

ضمنا اصلا نترس . چیز عجیبی نیست برداشتن این درسا با هم . منم همینا رو تقریبا داشتم با هم ...

یادت نره :
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود ...

مشخصات  
pmncivil
پستارسال شده در: سه شنبه 1 اسفند 1390, 2:20 am 
عضو جدید
عضو جدید
آفلاين
سپاسگذاری شده:
1 مرتبه در 1 پست

مکانیک سیالات گاج یا افشاری ؟
تحلیل و مقاومت حقگو یا گاج؟
این نظر ینفره تو یه تاپیکه دیگه درست میگه ؟؟؟؟
براي مقاومت كتاب فنايي و تحليل كتاب زرفام.براي دانشجويان قوي كه درصد بالاي 70 قصد دارند بزنند كتاب تحليل فنايي رو هم بعد زرفام بخونند
وای گیج شدم چی بخرم مرجع یا اینا؟؟؟؟"""""

مشخصات  
پستارسال شده در: سه شنبه 1 اسفند 1390, 2:24 am 
عضو جدید
عضو جدید
آفلاين
سپاسگذاری شده:
1 مرتبه در 1 پست

ببخشید پست شمارو ندیدم خیلی ممنون جواب دادید کمکم میکنید من تازه با این سایت آشنا شدم و سعی میکنم طی سالهای پیش روم حتما عضو اینجا باقی بمونم بازم ممنون از سایت خوبتون و راهنمایی عالیتون

مشخصات  
پستارسال شده در: سه شنبه 2 اسفند 1390, 8:58 am 
مدیر سایت
مدیر سایت
آفلاين
سپاسگذاری شده:
90 مرتبه در 59 پست

ببین دوست عزیز . به نظر من یک کتاب و جزوه واسه هر درس بخون . نرو سراغ کتابای دیگه بعد از خوندن یکی . همونو دوباره بخون. (این نظر منه ! امکان داره دیگران مخالف باشن)

واسه کتاباتم اینا رو برو ببین و خودت تصمیم بگیر کدومشو می خوای. از طرح جلدش تا نگارشش و همه چیش رو در نظر بگیر . چون تویی که قراره بخونی اینا رو . واسه همین مهمه که چیزیو که خودت می خوای و می پسندی نه اینکه کتابیو که بقیه میگن. پس نظرات بقیه رو بشنو و به عنوان یه گزینه روشون فکر کن .

خاک جسمانی و امیر افشاری خوبن . اما جسمانی کامل تره .
سیالات به نظر من همون امیر افشاری عالیه (حتما همراه جزوه بخونش، میتونی جزوشو از سایت بگیری)
تحلیل صباغیان فوق العادس اما بازم میگم همون کتاب مرجع طاحونیو بخون . چون این درس رو همه جا لازم داری ...
مقاومت فنایی خیلی کامل و خوبه و میتونی باهاش یاد بگیری .

زبان و ریاضی فراموش نشه . جفتشونو قوی کن . منبعشو خودت انتخاب کن . چون این درسا درسای مهارتیه باید زیاد تمرین کنی .

موفق و پیروز باشی. اول تو زندگیت بعد تو کنکور.

مشخصات  
pmncivil
پستارسال شده در: سه شنبه 2 اسفند 1390, 9:23 am 
عضو جدید
عضو جدید
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت: پنج شنبه 19 اسفند 1388, 1:08 am
پستها: 29
سپاسگذاری کرده اید: 0 مرتبه
سپاسگذاری شده:
7 مرتبه در 5 پست

pmncivil نوشته است:
دوستان این کتاب هارو تو انجمن پیدا کردم چطورن؟؟ واسه من که از خاک - تحلیل - سیالات هیچی نمیدونم؟؟؟؟؟؟ هیچی هیچیا.. ولی همونطورکه گفتم دلم میخواد بهترین و جامع ترین و روانترین کتاب بازار رو بگیرم این ترجمه ها بیچاره میکنه آدمو 500 صفحه کتابو برای هرکدوم از تیکه های کوچیک مباحث تو یه سال هم نمیشه خوند آدم سردرگم میشه اینا چطورن؟؟؟ نکات اضافی و گیج کننده نداشته باشه خواهشاً؟؟؟
مکانیک خاک دکتر جسمانی-مهندس رودی انتشارات گاج یا امیر افشاری ؟؟؟؟ گاج بهتر نیست؟؟؟؟؟؟
برای مکانیک سیالات مکانیک سیالات بهزاد خداكرمي راهيان ارشد چطوره؟
تحليل سازه حقگو انتشارات جهش
مقاوت مصالح عرفانی گاج
حالا نظرتون چیه درموردشون اینارو بگیرم یا همون کتابای مرجع سیالات مانسون و نمیدونم ... مقاومت جانسونو .... و کتابای مرجع ترجمه رو بگیرم بخونم؟؟؟؟
راستی من دو سه سالی هست دیگه زبان نمیخونم با توجه به اینکه 14 - 15 تا درس تو ارشد امتحان داریم و زبانم یکیشونه در مورد زبان نظرتون چیه؟؟؟؟ چطور برنامه ریزی کنم؟

باسلام. ببین دوست عزیز خیلی واضحه! درس مکانیک خاک کتاب جسمانی معروفترین و کاملترینه. به گفته ی خیلیا. به درد خوندن طی ترم سوای از ارشد میخوره پس کلا خوبه.
درس سیالات هم کتاب ارشدی بخونی خوبه .مثلا سیالات افشاری سری عمران یا کتاب افضلی یا همون که خودت گفتی . باور کن فرقی زیاد ندارن.کتاب تحلیل هم حقگو خیلی خوبه ولی به نظرم تو باید یه مرجعی چیزی هم بخونی. این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست!!!!! مرجع تحلیل مثل بدیعی .چون تحلیلو باید بخوری ....افتاد؟

میرسیم به مقاومت!!! بعضی سر فصصلاش میاد تو کنکور ! ولی حالا نقدا کتاب کنکوری نخونی بهتره تا بعد انشالا.
مرجع مقاومت زیاده ولی سر فصلای مقامت دو همه جا نیست .من خودم کتاب حجت الله عادلیو خوندم و یه کتاب دیکه که یادم نیست بعدا بهت میگم.کتاب مقاومت پوران پژوهشم اگه خیلی دوست داری مشتری زیاد داره میتونی بخونیش(نائی)

مشخصات  
کاربران زیر از کاربر محترم mmh1369 به خاطر این پست سپاسگذاری کرده اند
pmncivil, x.boyyy
پستارسال شده در: سه شنبه 2 اسفند 1390, 11:27 am 
عضو جدید
عضو جدید
آفلاين
سپاسگذاری شده:
1 مرتبه در 1 پست

آقایون دمتون گرم خیلی باحالید قول میدم تا دم درب ارشد این سایت رو رها نکنم واقعاً ممنونم مرسی

مشخصات  
پستارسال شده در: سه شنبه 2 اسفند 1390, 12:36 pm 
عضو جدید
عضو جدید
آفلاين
سپاسگذاری شده:
1 مرتبه در 1 پست

دوستان عزیز برای زبان و ریاضی هم بگید ممنون میشم توی ریاضی آقاسی رو دارم ولی روش خوندنشو نمیدونم فقط درسنامشو بخونم ؟؟ همه شو بخونم ؟؟؟ تستاشم الان بزنم؟؟؟
واسه زبان چی؟؟؟ من یه پیشینه زبان دارم اما همونجور که گفتم چندسالی هست که جز لیسنینگ و فیلم انگلیسی نگاه کردن کاری واسه زبانم نکردم اگه میشه بگید چطوری برگردم به اوج 504 که کلا یادم رفته reading هم لازمه کار کنم؟؟؟؟

ممنون از راهنماییتون

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pmncivil در دوشنبه 8 اسفند 1390, 7:21 pm .

مشخصات  
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 20 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است

{ RELATED_TOPICS }
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. منابع مفید برای ازمون ارشد عمران آزاد 91

microp_2006

1

1122

جمعه 14 بهمن 1390, 10:02 am

anti-boy نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. راهنمایی منابع کنکور سراسری ارشد عمران برای قشر ضعیف

hoseinmirzaee

4

3333

شنبه 9 اردیبهشت 1391, 2:41 pm

1690565 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. مقایسه منابع موجود درس تحلیل سازه برای کنکور کارشناسی ارشد

mastermind2008

3

512

سه شنبه 8 فروردین 1391, 12:14 pm

abayboy نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دانلود آزمون جامع تمرینی تابستان پارسه ارشد عمران

seyedali

2

637

يکشنبه 11 اردیبهشت 1390, 2:17 pm

reza_joon نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. مصاحبه با نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد عمران (حتما بخوانید )

hoseinmirzaee

5

8742

دوشنبه 29 اسفند 1390, 8:25 pm

r.mousavi نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. بحث در مورد ضرایب منابع جدید کنکور در دو دانشگاه دولتی وازادوشیوه صحیح برنامه ریزی برای مطالعه کنکور ارشد

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

alish123

12

2866

جمعه 22 مرداد 1389, 4:36 pm

hoseinmirzaee نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. منابع کنکور دکتری|اعلام مراجع تخصصی تهیه منابع آزمون

hoseinmirzaee

0

491

سه شنبه 5 مهر 1390, 4:18 pm

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشدمجازی عمران دردانشگاه امیرکبیر

hoseinmirzaee

0

992

سه شنبه 24 خرداد 1390, 7:51 pm

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پذیرش بدون کنکور دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه علم و صنعت

hoseinmirzaee

4

2322

دوشنبه 29 آذر 1389, 6:39 am

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پذیرش دانشجوی بدون آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه علم و صنعت

hoseinmirzaee

0

922

سه شنبه 29 آذر 1390, 10:00 pm

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
style|phpBB|translation|phpbb-seo
وبسایت تخصصی کارشناسی ارشد عمران | پرتال جامع دانشجویان و مهندسین عمران

فروشگاه جزوه | خرید ، فروش جزوات کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران

با کلیک بر روی 1+ مارا در گوگل محبوب کنید :