pmncivil نوشته است:
دوستان این کتاب هارو تو انجمن پیدا کردم چطورن؟؟ واسه من که از خاک - تحلیل - سیالات هیچی نمیدونم؟؟؟؟؟؟ هیچی هیچیا.. ولی همونطورکه گفتم دلم میخواد بهترین و جامع ترین و روانترین کتاب بازار رو بگیرم این ترجمه ها بیچاره میکنه آدمو 500 صفحه کتابو برای هرکدوم از تیکه های کوچیک مباحث تو یه سال هم نمیشه خوند آدم سردرگم میشه اینا چطورن؟؟؟ نکات اضافی و گیج کننده نداشته باشه خواهشاً؟؟؟
مکانیک خاک دکتر جسمانی-مهندس رودی انتشارات گاج یا امیر افشاری ؟؟؟؟ گاج بهتر نیست؟؟؟؟؟؟
برای مکانیک سیالات مکانیک سیالات بهزاد خداكرمي راهيان ارشد چطوره؟
تحليل سازه حقگو انتشارات جهش
مقاوت مصالح عرفانی گاج
حالا نظرتون چیه درموردشون اینارو بگیرم یا همون کتابای مرجع سیالات مانسون و نمیدونم ... مقاومت جانسونو .... و کتابای مرجع ترجمه رو بگیرم بخونم؟؟؟؟
راستی من دو سه سالی هست دیگه زبان نمیخونم با توجه به اینکه 14 - 15 تا درس تو ارشد امتحان داریم و زبانم یکیشونه در مورد زبان نظرتون چیه؟؟؟؟ چطور برنامه ریزی کنم؟
باسلام. ببین دوست عزیز خیلی واضحه! درس مکانیک خاک کتاب جسمانی معروفترین و کاملترینه. به گفته ی خیلیا. به درد خوندن طی ترم سوای از ارشد میخوره پس کلا خوبه.
درس سیالات هم کتاب ارشدی بخونی خوبه .مثلا سیالات افشاری سری عمران یا کتاب افضلی یا همون که خودت گفتی . باور کن فرقی زیاد ندارن.کتاب تحلیل هم حقگو خیلی خوبه ولی به نظرم تو باید یه مرجعی چیزی هم بخونی. این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست!!!!! مرجع تحلیل مثل بدیعی .چون تحلیلو باید بخوری ....افتاد؟
میرسیم به مقاومت!!! بعضی سر فصصلاش میاد تو کنکور ! ولی حالا نقدا کتاب کنکوری نخونی بهتره تا بعد انشالا.
مرجع مقاومت زیاده ولی سر فصلای مقامت دو همه جا نیست .من خودم کتاب حجت الله عادلیو خوندم و یه کتاب دیکه که یادم نیست بعدا بهت میگم.کتاب مقاومت پوران پژوهشم اگه خیلی دوست داری مشتری زیاد داره میتونی بخونیش(نائی)